Forum Nieprofesjonalistów

Pełna wersja: Witam w przybytku Nieprofesjonalistów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Po wielkich trudach, udało się w końcu uruchomić nasze Forum. Było to o tyle trudne, bo postanowiliśmy zrobić więcej, niż po prostu "uruchomić forum". Zintegrowaliśmy Nieprofesjonalisci.com z MartinLechowicz.com oraz z kartami, które dołączyliśmy do płyty Kompletny Brak Profesjonalizmu.

Jako, że jest 3 w nocy, tylko parę słów wyjaśnienia:
- Forum jest dla każdego nieprofesjonalisty.
- Za to nie dla każdego jest tytul Kompletnego Nieprofesjonalisty i związany z tym dostęp do ekskluzywnych nagrań i innych materiałów. Po podaniu kodu z karty, która otrzymałeś z płytą, dostaniesz do nich dostęp na stronie MartinLechowicz.com (jakich - wyjaśnię w weekend).

I disclamer:
- To jest BETA wersja, czyli pewnie parę rzeczy nie działa, a część działa w sposób nie do końca zamierzony.
- Część obrazków na forum jest po angielsku - tak wiemy - zrobimy poprawne. Ale wierzymy, że sobie poradzicie
- Działy na Forum są dość wstępne. Samemu mi tu czegoś brakuje, więc proponujcie co dodać, co zlikwidować, jak zmienić by było dobrze. Wszystkie witryny są dla was i wam mają służyć. Wobec czego chcemy by były maksymalnie użyteczne.

I w ogóle informujcie, co jest nie tak na adres: problem@nieprofesjonalisci.com
Tak, witamy wszystkich.
Szczególnie tych, którzy właśnie o 3 w nocy jako pierwsi się zarejestrowali Wink

To ja jeszcze dodam pare rzeczy:

Jak już powinniście widzieć, na www.MartinLechowicz.com pojawił się 'Panel użytkownika'- możecie się tam również logować- pojawiły się także dodatkowe materiały dla Kompletnych Nieprofesjonalistów, czyli tych którzy zakupili płytę.
System forum jest od dzisiaj zintegrowany z www.MartinLechowicz.com, więc wystarczy zalogować się w jednym miejscu, a de facto logujemy sie w obu.

Jak już napisał Hugo, to jest wersja beta więc zgłaszajcie błędy i nie bijcie jak coś jeszcze nie do końca działa.

Enjoy Smile
Siemka Hugo i KalinSmile mam nadzieje, że forum pomoże rozsławić podcastyBig Grin i czekamy na nowe odcinkiWink
Cytat:Szczególnie tych, którzy właśnie o 3 w nocy jako pierwsi się zarejestrowali Wink

Dziękuję za specjalne powitanie Big Grin

Cześć admini! Cieszę się że w końcu pełna stronka nieprofesjonalistów powstała! Smile

Ja proponuję jeszcze gdzieś dodać jakiś powrót do strony http://www.martinlechowicz.com/
(28-03-2009 10:56)luklew napisał(a): [ -> ]Ja proponuję jeszcze gdzieś dodać jakiś powrót do strony http://www.martinlechowicz.com/

Hugo to by się rzeczywiście przydałoSmile i nie zapomnij o swojej stronieBig Grin
Witam wszystkich! Wink Już od stycznia czekałem aż to wszystko ruszy, ale wreszcie jest Smile dobra robota
Ja sie na 3 w nocy nie zalapalem ale i tak jestem jednym z dziesieciu pierwszych ;d Witam!
A ja się mogę nazwać szczęściarzem. Wczoraj dostałem płytę, a już dzisiaj forum działa Smile Tak więc, witam wszystkich Smile
Czego brakuje, powiadacie? Nie ma działu Offtopic/Hyde Park
Bleh, siedziałem jeszcze o 3, ale nie zauważyłem, że jest już forum Sad

No, ale przynajmniej nikt mi Kota nie zajął Wink
Good job.

Myślę, że na stronie forum powinien być "skrót" do korespondent.pl
Hmm... Co do błędów - wyświetla mi, że są nowe posty nawet wtedy, kiedy faktycznie ich nie ma.
Świetna robota z tym forum. Jeśli chodzi o błędy to mam to samo co Kot.
(28-03-2009 15:22)Kot napisał(a): [ -> ]Hmm... Co do błędów - wyświetla mi, że są nowe posty nawet wtedy, kiedy faktycznie ich nie ma.

A mi też.
I wszystkim innym chyba też.

A i jeszcze jedno.
Dlaczego do sygnatury można dodać tylko 2 obrazki?? Ja chciałem 3.
Wreszcie działa forum. Smile Faktycznie Hyde Park by się przydał, zawsze jest to fajne. Smile
(28-03-2009 15:26)Skała napisał(a): [ -> ]Wreszcie działa forum. Smile Faktycznie Hyde Park by się przydał, zawsze jest to fajne. Smile

... ale przecież HP jest...
Bardzo dobry pomysł z tym forum.Wreszcie Nieprofesionalisci beda gdzie mieli pogadac po koczowisku Big Grin
Woohoo! Tego mi właśnie brakowało Big Grin Brakowało mi właśnie forum bo komentarze to jednak za mało. Ładnie się to to się prezentuje. Tak trzymać! Wink
(28-03-2009 20:39)Sephir napisał(a): [ -> ]Ładnie się to to się prezentuje.

Zwłaszcza użytkownicy z 70 postami pierwszego dnia istnienia forum...

(28-03-2009 20:39)Sephir napisał(a): [ -> ]Tak trzymać! Wink

O to się postaram...
Chodziło mi raczej o to jak forum prezentuje się wizualnie, no ale ok ; p
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie