26-01-2010, 02:44
Witam,
***Pierwsza kwestia***
Wiem, tematyka Woodstock'u była już podnoszona... Ale w innej sprawie
Do meritum.
Chodzi mi o zorganizowanie na przystanku oficjalnego stoisko promujące wolność, przedsiębiorczość, ideę społeczeństwa obywatelskiego...kontestację, i wiele innych projektów które się w międzyczasie zrodzą.
Jak zrobić żeby to działało?
W skrócie:
~najpierw trzeba nam twarzy, jakiejś organizacji, stowarzyszenia, kogoś firmującego nasze działania
~następnie należy ułożyć ramowy plan zajęć tj.: Jakie warsztaty, seminaria, zajęcia będziemy prowadzić.
~potem trzeba uzyskać pozwolenie od organizatora (WOŚP-u).
~zrealizować cośmy uradzili (albo i nie
~podsumować
Trudno o lepszą imprezę masową w Polsce do promocji, w końcu tam jest 500 000 osób(sic!).
Co o tym sądzisz?
***Druga kwestia***
Używasz GG, AQQ, czy Skype (etc.) Jest pomysł.
Chodzi o promocję...
Ustawiamy hasło w opisie, chwytliwe krótkie. Czekamy, aż ktoś zapyta się o co chodzi, wtedy odsyłamy go - po lakonicznym wyjaśnieniu - do strony "matki";)
Pomysł sprawdzony przeze mnie na haśle "STOP HIPOKRYZJI!"- frekwencja 100%
Co o tym sądzisz?
Z wyrazami bez wyrazu,
Rzaba
***Pierwsza kwestia***
Wiem, tematyka Woodstock'u była już podnoszona... Ale w innej sprawie

Do meritum.
Chodzi mi o zorganizowanie na przystanku oficjalnego stoisko promujące wolność, przedsiębiorczość, ideę społeczeństwa obywatelskiego...kontestację, i wiele innych projektów które się w międzyczasie zrodzą.
Jak zrobić żeby to działało?
W skrócie:
~najpierw trzeba nam twarzy, jakiejś organizacji, stowarzyszenia, kogoś firmującego nasze działania
~następnie należy ułożyć ramowy plan zajęć tj.: Jakie warsztaty, seminaria, zajęcia będziemy prowadzić.
~potem trzeba uzyskać pozwolenie od organizatora (WOŚP-u).
~zrealizować cośmy uradzili (albo i nie
~podsumować
Trudno o lepszą imprezę masową w Polsce do promocji, w końcu tam jest 500 000 osób(sic!).
Co o tym sądzisz?
***Druga kwestia***
Używasz GG, AQQ, czy Skype (etc.) Jest pomysł.
Chodzi o promocję...
Ustawiamy hasło w opisie, chwytliwe krótkie. Czekamy, aż ktoś zapyta się o co chodzi, wtedy odsyłamy go - po lakonicznym wyjaśnieniu - do strony "matki";)
Pomysł sprawdzony przeze mnie na haśle "STOP HIPOKRYZJI!"- frekwencja 100%

Co o tym sądzisz?
Z wyrazami bez wyrazu,
Rzaba