![]() |
|
Martin Lechowicz czy ComletelyUnprofessional? - Wersja do druku +- Forum Nieprofesjonalistów (http://www.nieprofesjonalisci.com) +-- Dział: Sedno sprawy (/forum-4.html) +--- Dział: Piosenkowo (/forum-15.html) +--- Wątek: Martin Lechowicz czy ComletelyUnprofessional? (/thread-174.html) |
Martin Lechowicz czy ComletelyUnprofessional? - GoToSleep - 20-06-2009 21:56 Chciałbym przypomnieć, że zaczęło się od CompletelyUnprofessional. A teraz? Nic... Tylko Martin Lechowicz, Martin Lechowicz, Hugo, Bard Załatwiacz, a gdzie nazwa zespołu??? Jedynie na http://www.martinlechowicz.pl u góry jest małą wzmianka o tym jak się nazywają... No i na płycie.. Ale to już jest nazwa zmieniona, spolszczona i nieładna ;P Moim skromnym zdaniem trzeba więcej wspominać o początkowej nazwie tegoż wspaniałego grajka. Czy nie sądzicie że Completely Unprofessionl brzmi ładniej???
RE: Martin Lechowicz czy ComletelyUnprofessional? - Marika - 20-06-2009 22:33 nie, ja wolę gdy muzykę kojarzy się z hasłem Martin Lechowicz RE: Martin Lechowicz czy ComletelyUnprofessional? - Skała - 20-06-2009 23:20 Martin jest twarzą, on będzie zawsze kojarzony, tak jak Jim Morrison z The Doors, czy inni frontmani. Można forsować Completely Unprofessional ale i tak częściej używane będzie Martin Lechowicz.
RE: Martin Lechowicz czy ComletelyUnprofessional? - Kot - 21-06-2009 03:28 Przede wszystkim Completely Unprofessional to już nie tyle zespół (bo jaki, jednoosobowy ;p ?) co projekt - sklep, forum, podcasty, różne akcje, muzyka, promowanie nieprofesjonalizmu... RE: Martin Lechowicz czy ComletelyUnprofessional? - BardZerald - 21-06-2009 09:30 Heh, ja tam jestem za tym i za tym. ![]() Ale Martin brzmi lepiej. RE: Martin Lechowicz czy ComletelyUnprofessional? - bober88 - 21-06-2009 12:22 Completely Unprofessional to wymysł Martina, ale Załatwiacz słusznie z resztą stwierdził, że to zbyt trudne, żeby dobrze się "sprzedawało"
RE: Martin Lechowicz czy ComletelyUnprofessional? - Wojownik - 21-06-2009 13:13 (20-06-2009 22:33)Marika napisał(a): nie, ja wolę gdy muzykę kojarzy się z hasłem Martin Lechowicz +1 RE: Martin Lechowicz czy ComletelyUnprofessional? - TeReL00 - 21-06-2009 14:30 Moim zdaniem też Martin Lechowicz. Completely Unprofessional jest zbyt trudne dla analfabetów z języka ang, których ciągle pełno. Chociaż u moich znajomych, to oba są dla nich denne, bo tego drugiego nie wymówią nawet, a Martin Lechowicz podmieniają na jakieś "Blechowicz", a niektórzy dojeżdżają do "Podolski"... Moim zdaniem Martin Lechowicz bardziej się kojarzy i wpada w ucho niż CU. Jak ludzie słyszą taki tytuł zespołu, to większość nawet nie kojarzy, że to Polak. Zdecydowanie Martin Lechowicz. RE: Martin Lechowicz czy ComletelyUnprofessional? - Morttus - 21-06-2009 17:14 I to i to wpada w ucho. Jeśli bardziej po polskiemu nazywał by się Marcin Lechowicz to nie byłoby to rozpoznawalne zbyt, więc takim przypadku byłoby to Completely Unprofessional. Ale teraz niema różnicy bo i tak każdy kojarzy Martina z Completely Unprofessional i vice versa. RE: Martin Lechowicz czy ComletelyUnprofessional? - Acan Lark - 21-06-2009 21:13 W prost : lepiej Martin Lechowicz... RE: Martin Lechowicz czy ComletelyUnprofessional? - Majeranek - 22-06-2009 09:46 W kręgu moich znajomych nie ma czegoś takiego jak Completely Unprofessional. Ba- nie ma nawet Martina Lechowicza. Za to Marcin Podolski lub Koleś Co Nagrał Pchłę Co Miała Syfilis RE: Martin Lechowicz czy ComletelyUnprofessional? - CiągBolunga - 22-06-2009 11:51 (21-06-2009 03:28)Kot napisał(a): Przede wszystkim Completely Unprofessional to już nie tyle zespół (bo jaki, jednoosobowy ;p ?) co projekt - sklep, forum, podcasty, różne akcje, muzyka, promowanie nieprofesjonalizmu...heh - ja znam kilka zespołow jednoosobowych no ale co tam np : Brudne Dieci Sida , glebogryzarka itd...a ComletelyUnprofessional to jest też nazwa profilu martina na you tube no ale co tam
RE: Martin Lechowicz czy ComletelyUnprofessional? - Pan_Bozia - 22-06-2009 12:44 (21-06-2009 13:13)Wojownik napisał(a):(20-06-2009 22:33)Marika napisał(a): nie, ja wolę gdy muzykę kojarzy się z hasłem Martin Lechowicz +1 RE: Martin Lechowicz czy ComletelyUnprofessional? - Kot - 22-06-2009 14:11 -20 (czemu? Jakbym wiedział o co chodzi z tymi dennymi +1 to bym wyjaśnił )
RE: Martin Lechowicz czy ComletelyUnprofessional? - CiągBolunga - 22-06-2009 14:29 kot - też nie ogarniam tego ale co tam - spamują tylko... RE: Martin Lechowicz czy ComletelyUnprofessional? - ari2k5 - 14-10-2009 16:58 Głos na Martina. Kot - "+1" oznacza głos na daną opcję ankiety RE: Martin Lechowicz czy ComletelyUnprofessional? - TeReL00 - 15-10-2009 18:40 Ja wcześniej miałem domysły, ale teraz to mi się głupsze zdaje, bo po co zamiast po prostu wejść i zagłosować chodzić, zjeżdżać na sam dół i pisać "+1"? Wątpię, żeby robić to dla jednego posta... RE: Martin Lechowicz czy ComletelyUnprofessional? - Terri - 24-01-2010 15:33 Zdecydowanie Martin Lechowicz! Przynajmniej wiadomo, że Polak .
RE: Martin Lechowicz czy ComletelyUnprofessional? - BaksD - 27-01-2010 18:15 Pierwszą nazwę którą usłyszałem to Martin Lechowicz, ale ComletelyUnprofessional jest bardziej oryginalna i do zespołu i strony pasuje jednak jako piosenki to nazwa Martin Lechowicz jest bardziej kojarzona
RE: Martin Lechowicz czy ComletelyUnprofessional? - TeReL00 - 27-01-2010 18:19 Kiedyś to się pewnie zmiesza... Tak jak niektórzy mówią "Feel Kupicha", tak niektórzy może zaczną mówić "Lechowicz Unprofessional"... A może to nie jest takie głupie .Completely Unprofessional jest o wiele bardziej oryginalne, ale trochę przydługie niestety... RE: Martin Lechowicz czy ComletelyUnprofessional? - matey - 14-02-2010 14:22 Martin Lechowicz Z kumplem też non stop mówimy Martin nigdy Comletelyunprofessional ;P
RE: Martin Lechowicz czy ComletelyUnprofessional? - Krzysztof - 24-08-2010 05:19 Ja osobiście uważam, że Martin powinien używać swojego imienia. Completely Unprofessional jest troche zbyt ciężkie jak na barda co w większości przypadków podchodzi do zycia z przymrużeniem oka. Poza tym w kręgu moich znajomych zauważyłem, że choć wszyscy znają nazwę CU, raczej uzywają Martin (bądź Elvis). |