|
Kompletny Brak Profesjonalizmu - opinie o pierwszej płycie Martina
|
|
28-03-2009, 12:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-03-2009 12:52 przez talnux.)
|
|||
|
|||
|
Kompletny Brak Profesjonalizmu - opinie o pierwszej płycie Martina
Witam w temacie dla tych, którzy kupili pierwszą płytę Martina
![]() Osobiście uważam, że wyszła bardzo fajnie. Najciekawsze piosenki (według mnie oczywiście) to Ballada o panu i pani, Piosenka niesmaczna, Zginął mi Bóg, WZH oraz Żyć to wykonać plan (i oczywiście ukryta ścieżka ). Ogólnie nie żałuję, że kupiłem tę płytę i polecam ją wszystkim, którzy jeszcze jej nie mają. Naprawdę warto wydać te 29zł A wy co o niej myślicie?
|
|||
|
28-03-2009, 12:57
|
|||
|
|||
|
RE: Kompletny Brak Profesjonalizmu - opinie o pierwszej płycie Martina
Mi wszystko się podoba na płytce. Najlepszy tekst ma chyba Ballada, a melodia najlepsza w Carpe Diem. Ja mam tylko jedno pytanie. Czemu płyty z pierwszego nakładu mają inną okładkę, niż te nowe?
|
|||
|
28-03-2009, 12:59
|
|||
|
|||
(28-03-2009 12:57)Seweryn napisał(a): Czemu płyty z pierwszego nakładu mają inną okładkę, niż te nowe? Ja też to zauważyłem. Ale to chyba jest plus, bo takich okładek jest tylko 200
|
|||
|
28-03-2009, 13:04
|
|||
|
|||
|
Za sto lat te z pierwszego nakładu będą warte miliony ^^
"Quidquid latinum dictum est, altum viditur" "Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." - Terry Pratchett Nieprzestrzeganie regulaminu grozi karą cielesną (rózgą na gołą dupę!)
|
|||
|
28-03-2009, 13:07
|
|||
|
|||
(28-03-2009 13:04)Elvis napisał(a): Za sto lat te z pierwszego nakładu będą warte miliony ^^Kto wie? Na allegro single o limitowanym nakładzie osiągają niezłe sumy...
"To miejsce czeka na twoją reklamę." |
|||
|
28-03-2009, 14:34
|
|||
|
|||
|
Płytka jest świetna. Najlepszą piosenką jest "Ballada o panu i pani". Szczerze mówiąc przeliczyłem się co do ukrytej ścieżki. Myślałem, że będzie to jakaś piosenka.
"Bo kiedy braknie wilków, wilkami będą psy" |
|||
|
28-03-2009, 14:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-03-2009 16:16 przez pjlyoko.)
|
|||
|
|||
|
Najlepsza jest ścieżka ukryta!!
Kliknij w obrazek! Posłuchaj kolejnego odcinka mojego podcastu! Zbieraj punkty, walcz o nagrody! thisbox.pl |
|||
|
28-03-2009, 14:59
|
|||
|
|||
|
Heh... Jak tak czytam wasze wypowiedzi to muszę w końcu sobie tą płytkę kupić.
Najwyżej nowe buty jeszcze trochę poczekają
Czuję trawkę! Uhuhu, Jezus was udupi. Dobra, kogo my chcemy oszukać? Jezus wygląda jak niezły ćpun, no nie? - Billie Joe Armstrong |
|||
|
28-03-2009, 15:07
|
|||
|
|||
|
Mnie się płyta nie podoba. Na plus zaliczam zdecydowanie część utworów tylko na niej, jak "Balladę...", "Wielki Zderzacz Hadronów" (uwielbiam go
Tak piosenkę jak i sam pomnik marnowania pieniędzy), "Hymn o wolności" (kozacki ) i "Zginął mi Bóg". Te utwory są całkiem niezłe - ale nowe wykonania starych piosenek... moim zdaniem są przekombinowane, Martin niepotrzebnie zmienił kompozycję, przez co brzmią one gorzej od starych.
|
|||
|
28-03-2009, 21:19
|
|||
|
|||
|
Krótko i na temat: GENIALNA
|
|||
|
29-03-2009, 01:24
|
|||
|
|||
|
plyta jest dobra, ale az taka dawka martina bez przerwy zmusza do skupienia co moze czasem meczyc. Piosenka niesmaczna - polozyla wszystkich ktorym ja puszczalem
WZH i smutny programista to klasa sama w sobie, natomiast sciezka ukryta po setnej dupie juz nie jest taka fajna
|
|||
|
29-03-2009, 07:28
|
|||
|
|||
|
Ja słuchałem płyty u kumpla i piosenki, które nie są dostępne w sieci są bardzo zabawne,a zarazem mają przesłanie. Nie ważne, czy Maritn śpiewa o dupie, czy o Bogu. Robi to z należytą czcią i szacunkiem
|
|||
|
29-03-2009, 16:40
|
|||
|
|||
|
A wdg. mnie zabrakło kilku bardzo dobrych piosenek, vide- o opóźnieniach pociągów i ballady o Łukaszu Podolskim
![]() Mimo to- płyta jak najbardziej udana. Dysortografom i innym dysmózgowcom- STANOWCZE NIE!! peace. |
|||
|
01-04-2009, 16:18
|
|||
|
|||
|
Płyta jest super!! Bez zastanowienia wydałem te 29 zł i nie żałuję
Większość piosenek jest OK.
|
|||
|
05-04-2009, 13:16
|
|||
|
|||
(28-03-2009 13:07)Seweryn napisał(a):(28-03-2009 13:04)Elvis napisał(a): Za sto lat te z pierwszego nakładu będą warte miliony ^^Kto wie? Na allegro single o limitowanym nakładzie osiągają niezłe sumy... Tak jak inni zastanawiałem sie czy ta kasa nie będzie wywalona w błoto- ale sie mile zaskoczyłem oraz popieram poprzedników
![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|||
|
06-04-2009, 14:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-04-2009 14:19 przez eecik.)
|
|||
|
|||
|
Utworki na płytę dobrane zajebiście!!! Każda piosenka niesie przesłanie
;Nie ma b. dobrej ballady o Podolskim [od niedawna jest moim idolem- dał w pysk Ballackowi- kapitanowi reprezentacji Niemiec jak ten go opieprzał ] ale przypuszczałem że jej nie zamieścicie;dziewicza płytka full wypas ))
|
|||
|
27-05-2009, 20:56
|
|||
|
|||
|
Jeszcze nie mam żadnej płyty, ale nadmienię przy okazji, że CU wcale nie jest pierwszym ani jedynym jednoosobowym zespołem na świecie. Istnieje jeszcze coś takiego jak Triarii z Niemiec. Gość gra military industrial empire march.
Tu macie próbkę: http://www.youtube.com/watch?v=F_C8-pjA5iI ; http://www.youtube.com/watch?v=ekyQP3TmGJs ; http://www.youtube.com/watch?v=3tAQ1FmAggs . |
|||
|
09-07-2009, 23:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-07-2009 00:00 przez Elvis.)
|
|||
|
|||
|
Witam
Dzisiaj dotarła do mnie płyta Martina Lechowicza Mogłem sciągnąć jego piosenki z neta, jednak aby wryazić mój szacunego dla Martina postanowiłem kupić jego płytkę. Martin, naprawdę wymiatasz! Twoje piosenki są coraz popularniejsze. Grono twoich fanów powiększa się z dnia na dzień. Jesteś dowodem na to, że "Polak potrafi" no i, że w Polsce istnieją inteligentni ludzie którzy nie tylko układają sensowne piosenki ale także istnieją ludzie którzy wolą słuchac twojej gitary, niż tej papki którą można usłyszeć w populistycznych stacjach radiowych puszczających na<spacja>okrągło te same piosenki naszy(ch?) kompletnie nieutalentowanych polskich piosenkarzy. Naprawdę rządzisz stary. Chciałbym, żebyś kiedyś zagrał w moim rodzinnym mieście. Zastanawiam się jedynie czy jest to możliwe. Pozdrawiam Cieszymy sie że dołączyłeś do forum i podoba Ci się twórczość Martina - ale kurcze ortografia nie boli. Firerfox ma sprawdzanie pisowni - polecam z niego korzystać - Elvis |
|||
|
12-07-2009, 17:14
|
|||
|
|||
|
Płyta jest świetna, nie mogłam się doczekać jej wydania, pamiętam jak mi Martin opowiadał o tym pomyśle
Super, strzał w 10... Ale bardziej mi się podobają piosenki których nie ma w sieci, bo te starsze są dziwnie zmienione... Ale ogólnie super
![]() ![]() |
|||
|
12-07-2009, 17:49
|
|||
|
|||
(12-07-2009 17:14)Ami napisał(a): (...) te starsze są dziwnie zmienione... WRESZCIE ktoś podziela moją opinię
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

![[Obrazek: 4sfsaq.png]](http://i44.tinypic.com/4sfsaq.png)

![[Obrazek: pklpl.png]](http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/pklpl.png)
![[Obrazek: 5423a072469b7a7c.png]](http://images45.fotosik.pl/102/5423a072469b7a7c.png)
![[Obrazek: sygnajtt.jpg]](http://img36.imageshack.us/img36/3384/sygnajtt.jpg)