Jak pogadasz, zasuwaj na stronę matkę
http://www.martinlechowicz.com

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Książki w kontestacji.
09-03-2010, 15:40
Książki w kontestacji.
Może warto było by w kontestacji czytać krótkie fragmenty dobrych książek, popularyzowało by to idee konserwatywno liberalne a jednocześnie zachęcało ich do czytania . Nie znam niestety w tym temacie prawa autorskiego ale być może wielu posiadaczy tych praw zgodziło by się na taki rodzaj reklamy.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
09-03-2010, 20:52
RE: Książki w kontestacji.
I tu polecam szczegolnie ksiazki do Matematyki, Fizyki, Chemi, Inzynieri budowy drog (o to sie w kraju przyda), mostow.

A nie jakies wypociny humanistow, ktorych mamy jak Brazylijczycy bananow, bo sie baranom, tepakom, nieukom matematyka niepodoba bo "ja jestem humanistom i nie muszem umiec liczyc, bo to niepotrzebne, a mowie i pisze jak widac bo mam dyslekcje".

Bo to idzie tak:
-Musimy otworzyc nowy wydzial...
-No prawda panie rektorze, tyle ze... ksoztorysy podac?
-No podac.
-No to bysmy chcieli Fizyke i Astronomie z Mechanika precyzyjna i inzynieria molekularna jak na swiatowej klasy uczelniach.
-No prosze, to mi sie podoba, to bedzie na naszym uniwerku drogi doradco Smile
-Tyle ze oni tam potrzebuja bardzo drogiego sprzetu i to duzo, a poza tym to tablic, kredy, gabki, kartek, olowkow, gumek i koszy na smieci.
-No to rzeczywiscie, cos tanszego by trzeba, ale zeby tez porzadnie bylo.
-To proponuje wydzial matematyki, tam starczy tablic, kredy, gabek, papieru, olowkow, gumek i kosz na smieci.
-No i od razu lepiej, a sa jakeis jeszcze propozycje?
-Tak, najlepiej otworzyc jakis wydzial humanistyczny, ekonomie i administracje czy takie cos, tam starcza same olowki i papier, bo neizaleznie jaka bzdure napsiza i tak daja do druku, nawet kosza nie trzeba.

ą, ę, ć, ź - nie mam takich na klawiaturze;
zalecam podchodzenie do moich postow z luzem, duzym luzem;
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 

Skocz do:

KontaktNieprofesjonaliściWróć do góryWróć do forówWersja bez grafikiRSS