|
Dotacje SMS
|
|
22-07-2010, 23:59
|
|||
|
|||
|
Dotacje SMS
Myśle że znalazłoby się wielu SMSowych sponsorów kontestacji.
|
|||
|
23-07-2010, 15:11
|
|||
|
|||
|
RE: Dotacje SMS
Ja ostatnio chciałem zostać sponsorem KS ale myślałem że już można to zrobić za pomocą SMS-a... Niestety okazało się że nie. Przydało by się takie cuś.
|
|||
|
23-07-2010, 15:20
|
|||
|
|||
|
Bardzo dobry pomysł. Nie wszyscy mają konta bankowe, bo im się to po prostu nie opłaca, np. z racji braku stałych dochodów, więc przelewy nie każdy może robić, a gadać z rodzicami, czy innymi znajomymi o to, żeby oni się tym zajęli też nie dla wszystkich jest dobrym rozwiązaniem z różnych bardzo powodów. A sms? Telefon ma praktycznie każdy i takiego sms-a można wysłać zawsze. Zdecydowanie wygodniejsze, niż przelewy. Jestem za.
|
|||
|
23-07-2010, 16:33
|
|||
|
|||
|
Popieram pomysł, ale jest jedna kwestia Martin
|
|||
|
23-07-2010, 17:29
|
|||
|
|||
|
Niech na koncertach w czapke zbiera.
Przeciez rozsadnie dzialajaca policja polityczna pierwsze co zrobi, to wezmie bilingi takich przelewow i wpisze na cenzurowane. Malo Wam ze symaptykow Korwina "pogubiono" na listach wyborczych, za to glosow oddano wiecej niz kart do glosowania bylo? Ale pewnie to ze w Polsce (jak w kazdym kraju d***kratycznym) jest policja polityczna to tez pewnie jest teoria spiskowa ![]() Ciekawe keidy CBA zacznie wymagac ksiazeczki modlitw, a nie IDkarty. ą, ę, ć, ź - nie mam takich na klawiaturze; zalecam podchodzenie do moich postow z luzem, duzym luzem; |
|||
|
23-07-2010, 18:23
|
|||
|
|||
|
Ja nie chcę nic mówić, ale coś takiego już było
Mało tego, bo nie dość że dotowałeś grajka, to jeszcze dostawałeś dzwonek na telefon ![]() Jak ktoś nie ma konta w banku, to starczy że na poczcie zrobi przelew. Prościzna
|
|||
|
23-07-2010, 18:55
|
|||
|
|||
| RE: Dotacje SMS | |||
|
24-07-2010, 11:41
|
|||
|
|||
|
Chciałem z tego skorzystać, ale kupiłem już 2 telefon, w którym nie działa internet (z racji nieznanych ani operatorowi, ani producentowi...), a taki zwykły esemes byłby chyba lepszym rozwiązaniem
.Ja powiem szczerze: jakoś tak odkąd skończyło się Koczowisko i zaczęła KonteStacja, to jakoś nie mogę tego zacząć słuchać... Ale zapłaciłbym i tak ^^ |
|||
|
25-07-2010, 03:32
|
|||
|
|||
|
No niby jest, ale w zasadzie tylko na stronie Martina a nie na kontestacji, być może nie każdy wie że akurat na stronie martinlechowicz.com w zakładce dzwonki wysyłając sms można za sponsorować go. Wydaję mi się że można by było dodać tą opcje na stronie kontestacji, tylko trzeba pamiętać o tym że wysyłając przykładowo sms za 20 zł dla kontestacji pójdzie tylko połowa, bo takie prowizje zabiera owa usługa.
|
|||
|
25-07-2010, 09:07
|
|||
|
|||
|
A na linku napiszta "zasponsoruj chlopaka". Ubaw bedzie po narodzie z takiego dziwowiska
ą, ę, ć, ź - nie mam takich na klawiaturze; zalecam podchodzenie do moich postow z luzem, duzym luzem; |
|||
|
30-07-2010, 13:25
|
|||
|
|||
|
Oj VV ty zawsze musisz sie czepiać? ale co z tego jeśli wszystko jest źle niech nie będzie niczego
|
|||
|
01-08-2010, 20:03
|
|||
|
|||
|
Olejcie VV ;p Mu się nigdy nic nie podoba. Ja już to zrobiłem, dlatego się zwracam do reszty nie do króla VV.
Ja bym był jak najbardziej za takim rozwiązaniem.
|
|||
|
02-08-2010, 00:10
|
|||
|
|||
|
Owszem. Rozwiązanie z dzwonkiem nie jest złe, bo jednak coś za coś
![]() Ale gdyby na stronie głównej po prostu zrobić taką dotację, to chyba byłoby to lepsze. (Przynajmniej bardziej zauważalne) Ja byłbym za tym, żeby było to na stronie matce, a nie na Kontestacji. Godfather napisał(a):Olejcie VV ;p Mu się nigdy nic nie podoba.Dokładnie. Choćbyśmy napisali najlepsze, najbardziej realne itd. pomysły w jakimś temacie, to Un zawsze zaprzeczy, że jesteśmy debile, a potem poda jedyne, prawdziwe rozwiązanie ![]() No chyba, że w temacie wypowiedział się Skała. Wtedy przyzna mu rację i doda swoje 3 grosze, albo go lekko poprawi
|
|||
|
03-08-2010, 20:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-08-2010 20:56 przez vv3k70r.)
|
|||
|
|||
|
Taaa... gluptaki z mlekiem pod nosem.
Wiec jedziemy: Jego wysokosc, swiatlo nad kontynentami, pan pszczol i komarow, etc, etc, VV wysyla SESEMEMESA za 100 zl-ych, zeby wspomoc cierpiacego pragnienie i tworcze katusze Mariana (Macka? Mateusz? jak sie ten nasz Liroj nazywa?). Od tego panstwo laskawie pobiera zlotych kolo dwudziestu w ramach vatu. Nastepnie uslugodawca w ramach bycia jedynie slusznym monopolista (jednym z 5 slusznych monopolistow byc moze, ale jednak dalej to oligopol) pobiera laskawie zlotych 50. I tak wlasnie placac stowke, wyslalem naszemy bohaterskiemu grajkowi trzy dychy. Od ktorych jeszcze bedzie musial zaplacic PODATEK. Interes jak kur... mac. Zakladajac ze jest sie panstwem lub monopolista. Skad ja to wiem? Ano bo mam taki interes typu zaskorniak na esemesy z pl. Nie wiem jaki, ale cos tak z tamtad przychodzi. Przeprosiny zycze sobie w ramkach i z wierszykiem
ą, ę, ć, ź - nie mam takich na klawiaturze; zalecam podchodzenie do moich postow z luzem, duzym luzem; |
|||
|
03-08-2010, 21:21
|
|||
|
|||
|
No, więc od razu odpowiedziałeś na pytanie, dlaczego nie wysyła się dużych kwot
![]() A te złotych 50 skąd żeś wziął? Myślisz, że jeśli wyślę esemesa za 4,- (4.88,- z VAT), to zabiorą mi z tego esemesa 4zł? Wektor napisał(a):Przeprosiny zycze sobie w ramkach i z wierszykiemA jeśli coś Ci się nie podooba - PRZE-PRA-SZA-AMY! ![]() Ależ proszę |
|||
|
04-08-2010, 03:01
|
|||
|
|||
|
Mówiąc po ludzku dając Martinowi 1zł dajesz 3zł chują, bucą ergo waaadzy.
Czyli zwiększa się dystans pomiędzy Martinem, a waaaadzą, więc tracimy na tym. Moje posty sa zawsze ironiczne i nigdy nie maja na celu nikogo urazic, chyba, że maja taki cel i nie sa ironiczne. Coś nie poszło zgodnie z planem? Drogi czytelniku ! Prawdopodobnie jesteś debilem. |
|||
|
04-08-2010, 10:41
|
|||
|
|||
|
Tylko 28% ceny sms'a trafia do klienta dotpay. Już lepiej odkładać pieniążki i przejść się na pocztę, jeżeli nie posiada się konta w banku. Ew. Martin mógłby założyć konto w Inteligo, a ludzie płaciliby w malutkich osiedlowych oddziałach PKO bez opylania żadnej prowizji pani za okienkiem.
|
|||
|
04-08-2010, 10:51
|
|||
|
|||
Skała napisał(a):Mówiąc po ludzku dając Martinowi 1zł dajesz 3zł chują, bucą ergo waaadzy.Skała! Właśnie się zastanawiałem, bo dawno Cię nie widziałem ![]() Przekonałeś mnie. Jednak wolę iść zrobić przelew, a właśnie zablokowali mi telefon... |
|||
|
04-08-2010, 18:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-08-2010 18:36 przez vv3k70r.)
|
|||
|
|||
|
Dziekuje
![]() Kot ma sie dobrze, spi. Na plocie go nie widzialem. Pewnie plot kazal mu spadac. Mam nadzieje ze SMSowe zebractwo juz Wam sie z glowy wybilo. I jesli Martin jest powazny, to przestanie DOTOWAC panstwa i zlikwiduje te mememesy. Jest rpzeciez paypal, moneybrookers... diabli wiedza co jeszcze. Gdzie oplata jest tylko przy wyplacaniu i to dosc skromna. ą, ę, ć, ź - nie mam takich na klawiaturze; zalecam podchodzenie do moich postow z luzem, duzym luzem; |
|||
|
05-08-2010, 15:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-08-2010 15:04 przez Piotrek.)
|
|||
|
|||
|
I do tego nie rozumim, dlaczego ktoś upodabnia się do św. Lecha, patrona Polski i sobie nie zakłada konta. Dzisiaj bez konta to wielu rzeczy nie można robić, a to nie jest duży wydatek.
I mi nie jęczeć "ale osiemnastka", bo konto można mieć i bez osiemnastki, większość banków daje take możliwoście. To co bank odda waaadzy z tego, co na nas zarobił się nie liczy? Terel, Spamowstrząsy!! ! |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

![[Obrazek: kontestowac382.png]](http://img1.vpx.pl/up/20100721/kontestowac382.png)

Mało tego, bo nie dość że dotowałeś grajka, to jeszcze dostawałeś dzwonek na telefon
![[Obrazek: 2eygt50.jpg]](http://i38.tinypic.com/2eygt50.jpg)
![[Obrazek: logoimp.png]](http://img821.imageshack.us/img821/8986/logoimp.png)
![[Obrazek: userbar8.png]](http://www.fototube.pl/pictures/userbar8.png)
![[Obrazek: 2d6o6l4.jpg]](http://i34.tinypic.com/2d6o6l4.jpg)