|
Ulice Roosevelta
|
|
23-07-2010, 22:52
|
|||
|
|||
|
Ulice Roosevelta
Zauważyliście, że w wielu polskich miastach występuje takie zjawisko, jak ulica F.D. Roosevelta? To w końcu o co chodzi - najpierw historycy się wyżywają na nim, że zdrajca, że sprzedawca, że szkodnik, a później ulice na jego cześć nazywają? Halo, błąd w Matriksie?
ITI zmuszało do płakania po Walterze. ZSRR zmuszał do płakania po Stalinie... Zeitgeist to powtórka z ZSRR w kolorowym papierku. Niech sobie Amerykanie go wprowadzają, stawiam milion że po 20 latach nie będzie tak róźowo...
|
|||
|
24-07-2010, 10:56
|
|||
|
|||
|
RE: Ulice Roosevelta
To idz zamaluj nazwe ulicy i dopisz uzasadnienie, ze sprzedawczyk z Jalty.
ą, ę, ć, ź - nie mam takich na klawiaturze; zalecam podchodzenie do moich postow z luzem, duzym luzem; |
|||
|
24-07-2010, 12:49
|
|||
|
|||
|
Ja tam się do niczego nie mieszam, ale dziwi mnie taka dwulicowość państwa.
ITI zmuszało do płakania po Walterze. ZSRR zmuszał do płakania po Stalinie... Zeitgeist to powtórka z ZSRR w kolorowym papierku. Niech sobie Amerykanie go wprowadzają, stawiam milion że po 20 latach nie będzie tak róźowo...
|
|||
|
24-07-2010, 15:50
|
|||
|
|||
|
Jak sie nie mieszasz to sie odp od instytucji panstwa.
Nie masz wlasnego zdania i zawrzyj jape, albo je masz i egzekwuj jego wykonywanie. ą, ę, ć, ź - nie mam takich na klawiaturze; zalecam podchodzenie do moich postow z luzem, duzym luzem; |
|||
|
24-07-2010, 18:50
|
|||
|
|||
Cytat:Jak sie nie mieszasz to sie odp od instytucji panstwa. Hehe Nie ma to jak cięta riposta.Dlaczego akurat F.D. Roosevelta, a nie np. Wałęsy , którego to nazwiskiem też ostatnio sygnowali jedną z ulic?Pozdrawiam |
|||
|
24-07-2010, 20:41
|
|||
|
|||
|
Bo ulice powinny miec neutralne nazwy:
Bohaterskiego strazaka (kazdy se wymysli jakiego, bo na pewno bohaterskiego, a nie tego co podpalal, aby byla robota) Przodownika pracy Zadumanego filozofa Gornika fedrujacego (zeby sie nie mylilo z dracym jape i rzucajacym srubami) I takie tam inne z tych klimatow, jak rolnicza, bednarska, stolarska, biblioteczna, a nie jakis dupkow co ich nikt nie zna i ciezko sobie wyobrazic co za jedni. A juz na pewno ULICA nie powinna miec nazwy prowokujacej. Jak na przyklad Kubicy... Albo Obamy (bo przeciez nei wszyscy jestesmy tunczykami). ą, ę, ć, ź - nie mam takich na klawiaturze; zalecam podchodzenie do moich postow z luzem, duzym luzem; |
|||
|
27-07-2010, 20:34
|
|||
|
|||
|
"Jak sie nie mieszasz to sie odp od instytucji panstwa.
Nie masz wlasnego zdania i zawrzyj jape, albo je masz i egzekwuj jego wykonywanie." prawdziwe forum wolnościowców :/ |
|||
|
28-07-2010, 13:10
|
|||
|
|||
|
Chyba bardziej mnie boli to ze w Gruzji nazywaja ulice imieniem naszego bylego, ukochanego prezydenta...
Co go BORowcy slabo strzegli i ponoc kule radzieckich snajperow sie go nie imaly a umiejetnosci polskich pilotow usmiercily. |
|||
|
28-07-2010, 22:12
|
|||
|
|||
|
polnySKRZYp
A sprawdzales ile broni i po jakich cenach zakontraktowali Gruzini z Polski? Jak Putin tak dalej bedzie napadal (a bedzie), to jesli znowu trafi sie ktos na tyle zaradny jak Kaczka (zeby takie kontrakty zbrojeniowe mimo embarga poustawiac) to powinnismy w Polsce miec przynajmniej Putin Plaza obok Adolfs Hitler Alee. ą, ę, ć, ź - nie mam takich na klawiaturze; zalecam podchodzenie do moich postow z luzem, duzym luzem; |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Nie ma to jak cięta riposta.
, którego to nazwiskiem też ostatnio sygnowali jedną z ulic?